Din profil på nätet?

/sociala-media.jpgHar du också hört att man måste synas på nätet för att finnas?

Är det så? Ja, absolut, men självklart skiljer det från branch till branch hur vitalt det är för din marknadsföring. Jag upplever det som att många mindre företag, ofta inom hantverksyrken som elektriker, snickare, trädgårdsarbetare och frisörer o. s. v. har ett starkt kontaktnät som bygger på mun till mun, snarare än stark profilering på internet, medan t. ex. deltajhandeln många gånger är helt beroende av sin marknadföring, och försäljning, på nätet.

Hur ser då dina behov ut? Något jag reagerar starkt på är när uppgifter och information om ditt företag inte stämmer på hemsidan eller i sociala medier. Man förutsätter att dessa ska vara riktiga uppgifter, och aktuella! Att gå in på en hemsida och upptäcka att erbjudandena är de som gällde förra sommaren är IRRITERANDE!

Många, många har upplevt att efter man har satsat på en ny hemsida, blir det fullständigt stiltje på uppdateringar och flöde på hemsidan efter det. Den bara somnar in! Gör inte så! Ta hellre hjälp med att se till att din hemsida uppdateras och innehåller riktig information! Vi på Profillotsen erbjuder dig redaktionell hjälp med att hålla dina sidor på internet aktuella, per timme eller på "abonnemang", typ en timme i veckan. Smidigt för dig!

Det är det viktigaste - att synas och finnas tillgänglig för dina kunder! Erbjudanden och extrapriser är nummer två, ifall du hinner och orkar!

27 aug 2018